DOSTAVA hrane i opreme za pse i mačke

Dostava hrane i opreme za pse i macke

1) Express dostava istog dana - Beograd

Express dostava podrazumeva isporuku istog dana kada naručite robu. Ova usluga je moguća za kupce koji se nalaze na užoj teritoriji Beograda (do 15 km udaljenosti od centra grada - proveriti sa operaterom mogućnost ovakve dostave). Narudžbine koje su potvrđene radnim danima do 13h isporučuju se istog dana. Ukoliko željenu robu naručite radnim danima nakon 13h, dostava se vrši narednog dana (izuzimajući narudžbine nastale petkom nakon 13h, subotom i nedeljom - koje će biti isporučene u ponedeljak). Dostava se ne obavlja vikendom i tokom državnih i verskih praznika. Cena usluge je 250 RSD.

2) Standardna dostava - cela Srbija

Standardan način dostave proizvoda važi za sva mesta u Srbiji i obavlja se preko kurirske službe. Roba koja je naručena radnim danima do 13h biće dostavljena sutradan, a roba koja je naručena nakon 13h, biće dostavljena u roku od 48h. Isporuka se ne obavlja subotom i nedeljom, kao ni tokom državnih i verskih praznika. Cena usluge je 250 RSD za pošiljke težine 0-20kg. Svaki dodatni kilogram se napalaćuje po 20 RSD.

Dostava hrane i opreme za pse i mačke se vrši na adresu koju ste obeležili i potvrdili prilikom naručivanja. Ukoliko primalac pošiljke nije na adresi prilikom prve isporuke, kurir će pokušati još jednu isporuku u drugom terminu u roku od nekoliko dana. Ako se dostava ne realizuje ni iz drugog puta, pošiljka se vraća nazad.

PSI: Hrana | Oprema | Preparati

MAČKE: Hrana | Oprema | Preparati

Savetujemo Vas da po prijemu pošiljke odmah otvorite paket i proverite da li postoje evenutalna oštećenja. Ukoliko postoji određeno oštećenje, možete uputiti reklamaciju i zajedno sa kurirom popuniti zapisnik.

U slučaju vanrednih okolnosti, isporuka može kasniti, a operater će Vas obavestiti o evenutalnom kašnjenju. U tom slučaju imate pravo da odustanete od narudžbine. Ukoliko imate primedbe na rad kurirske službe, molimo Vas da nam pošaljete e-mail sa obrazloženjem na info@kuceimace.rs kako bismo uspeli da poboljšamo uslugu. 

Naručivanje | Plaćanje | Dostava