Naručivanje

Naručivanje

Željene proizvode možete pronaći putem pretraživača (Search) u gornjem desnom uglu sajta ili pretragom kategorija proizvoda iz menija ili neke od stranica. Nakon što se odlučite za proizvod, potrebno je da pošaljete upit kako bismo proverili raspoloživost i mogućnost dostave konkretnog proizvoda. Sve cene u našoj Internet prodavnici su izražene u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om.

1) Slanje upita

Slanjem upita se definišu detalji narudžbine: Ime proizvoda i količina - ukoliko postoji više varijanti istog proizvoda potrebno je i to definisati (veličina pakovanja, boja, dimenzije i sl.); Grad i adresa na koju se vrši dostava; E-mail; Kontakt telefon; Način plaćanja i dostave. 

Upit se može vršiti na nekoliko načina:

  • Pozivom operatera na +381 60 488 188 6  (Radno vreme: 08-20h radnim danima, subotom 08-16h);
  • Slanjem poruke na društvenim mrežama (Facebook, Instagram)
  • Slanjem poruke na +381 60 488 188 6  (SMS, WhatsApp, Viber)
  • Slanjem poruke na kontakt stranici;
  • Slanjem E-mail poruke (prodaja.kuceimace@gmail.com).

2) Potvrda narudžbine

Kao potvrda Vaše narudžbine na e-mail adresu koju ste ostavili stiće će poruka sa predračunom i svim detaljima narudžbine. Isti takav e-mail stiže i našem operateru, koji će Vas nakon toga kontaktirati putem telefona u cilju potvrde narudžbine. U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti da isporučimo neki od izabranih proizvoda, naš operater će Vas kontaktirati kako bi se dogovorila dostava zamenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda. Pet Shop može porudžbinu odbaciti odnosno ne dostaviti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice ili ustanovi da su podaci na porudžbini nepotpuni ili netačni, pogotovu ukoliko se sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Nakon što potvrdite narudžbinu, ona postaje neopoziva. Pet Shop se obavezuje da će naručene proizvode dostaviti ispravne i u predviđenom roku.

Naručivanje | Plaćanje | Dostava